Молодь УЦХВЄ Рівненщини
578 subscribers
1.24K photos
89 videos
120 files
475 links
Офіційний канал молодіжного руху УЦХВЄ Рівненської області. З усіма питаннями та будь-якими пропозиціями звертайтеся, будь ласка, на 👉 @MolodRvBot
Download Telegram
Дорогі християни!

Зважаючи на загрози, які нависають над країною, закликаємо усіх небайдужих та щирих дітей Божих продовжувати звершувати молитви та благання перед Господом за мир та благополуччя, за спасіння та пробудження українського народу. Тривожні звістки вкотре нагадують нам про необхідність пильнувати та бути готовими, перебуваючи у вірі і сповненні Святим Духом.

Враховуючи загострення ситуації в багатьох сферах та складність умов сьогодення, просимо вас з 28 по 30 січня перебувати у пості та молитві за Україну. А саме:

– за захист та охорону Божу від поширення хвороби COVID-19;

– за мир та безпеку в країні, за припинення війни та недопущення ескалації воєнних дій на сході та інших областях України.

В зазначені дні, маючи богослужіння у своїх помісних церквах, станемо однодушно в проханні за свій край! Нехай Божа благодать укріпить кожного із вас!

старший пресвітер УЦХВЄ Рівненщини Олександр Коток
ЗВЕРНЕННЯ до священнослужителів УЦХВЄ

За результатами обговорення учасниками зустрічі Комітету УЦХВЄ 27 січня 2022р. поточної ситуації в Україні та на наших кордонах вважаємо за важливе звернутися до вас, брати та сестри, з наступним:
Найперше, щиро дякуємо усім молитовникам, які протягом років несуть молитовну сторожу за український народ. Ваші постійні молитви є найпершим захистом та силою для людей та військових. Віримо, що молитва та єдність не попустить беззаконню, а Господь захистить наш народ від агресії та навали.

Ми усвідомлюємо та закликаємо завжди пам’ятати, що війна іде в духовному та світоглядному вимірі. Ворог людських душ завжди намагається обманювати та розділяти, щоб деморалізувати та дестабілізувати. Тому будьмо носіями здорового розуму, миру та любові, терпляче напоумляймо тих, хто піддається на інформаційних тиск та провокації. Закликаємо ретельно оцінювати кожну новину, особливо, коли її неможливо перевірити, не поширювати емоційних, панічних повідомлень.

Просимо старших пресвітерів обласних об’єднань спільно з пасторами церков організувати піст та молитовні зібрання щовечора в період з 30 січня по 6 лютого та молитися про мир та спокій для народів нашого регіону. Молімося про богошукання та покаяння людей, проповідуймо Благу Звістку Господа нашого Ісуса Христа аж доки Він прийде!
А Бог миру хай буде з нами всіма!

Комітет Української Церкви Християн Віри Євангельської

27 січня 2022р.
29 січня 2022 року у с.Березове відбулася молодіжна конференція УЦХВЄ рокитнівського району.

На конференції Кибукевич Анатолій виклав тему «виклики сучасності»

Керівник управління молоді УЦХВЄ Рівненської області Віктор Давидюк проповідував на тему «використай мудро час»

Заступник старшого пресвітера УЦХВЄ Рівненської області Кузмич Олександр та старший пресвітер УЦХВЄ Коток Олександр поділилися словом настанови для молоді.

Вдячні Богу за благословенний час.
Сьогодні стало відомо, що відійшов у вічність пастор, вчитель Слова Божого Сергій Вітюков. Останніми днями він знаходився в лікарні у відділі інтенсивної терапії.

Сергій Вітюков народився в Росії, дитинство провів в Україні. У служінні з 1980-го року, з 1988 був директором місіонерської школи. В 90-х рр. емігрував в США, де заснував місію «Обновлення». Викладав семінари, лекції, проводив навчання служителів, писав книги, був керівником декількох біблійних шкіл. По його програмах навчались десятки тисяч студентів, майбутніх служителів, пасторів.

Усі, хто знав Сергія Вітюкова, говорять про те, що це була надзвичайно мудра людина, сильний служитель.

Співчуваємо рідним та близьким. Нехай потішить Господь.
Сьогодні, 12 лютого, відбувся випуск регентів в РДСА за програмою «Регент хору». 49 регентів, здобувши необхідні знання та отримавши дипломи, служитимуть у помісних церквах області та України.
На випускному, окрім викладачів семінарії, батьків студентів, були присутні старший пресвітер УЦХВЄ Рівненщини Олександр Коток, керівник відділу освіти в області Петро Музичик.

Трансляцію урочистостей можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/hD8Z2QMlmXk
Дорогі брати та сестри, християни!
Вітаю вас зі святом Стрітення Господнього!

Читаючи про ці події на сторінках Євангелії, ми бачимо, що зустріч з Христом приносить мир та радість. Симеон був праведною та благочестивою людиною, на якій спочивав Дух Божий. «Святий Дух був на ньому», «і від Духа Святого йому було звіщено», «і Дух у храм припровадив його». Дух Святий веде людину до Христа! В тяжких життєвих ситуаціях, в період горя і недолі, смутку і страху, розчарувань і розгубленості Дух Господній спрямовує наш погляд на Голгофу, на любов Божу, Його силу та мудрість.

Згадаймо в цей день, як свого часу і нас Святий Дух привів до Христа, як відбулась наша перша зустріч з Ісусом. Прославмо Бога за ті незліченні благословіння, які прийшли у наше життя через знайомство з Христом.

Бажаю ніколи не сумніватися в Богові, вірити Його обітницям і в любові та терпінні звершувати своє спасіння. Будьмо сповнені Святим Духом, і нехай Христос завжди буде в центрі нашого життя!

Олександр Коток
ЗВЕРНЕННЯ У ЗВ'ЯЗКУ З ВІЙСЬКОВОЮ АГРЕСІЄЮ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Дорогі брати і сестри, український народе!

На жаль зусилля багатьох людей у всьому світі, в тому числі нашої Ради, не допустити розв’язання війни, не досягли успіху. Відбувся неспровокований напад з боку Росії та Білорусі на Україну.

В цих умовах ми закликаємо зберігати спокій, не піддаватися паніці, виконувати розпорядження української державної та військової влади. На боці України – правда і світова спільнота. Ми віримо, що з допомогою Божою добро переможе.

Ми підтримуємо Збройні сили України та всіх наших захисників, благословляємо їх на захист України від агресора, підносимо за них свої молитви.

Звертаємося до релігійних і політичних лідерів світу – вже зараз зробіть все можливе, щоби зупинити наступ агресора на Україну.

Просимо Бога в цей гіркий час випробувань благословити наш народ.

🔗 Джерело: https://vrciro.org.ua/ua/statements/uccro-address-regarding-russian-military-aggression-against-ukraine
Дорогі брати та сестри, служителі!

Сьогодні зранку, 24 лютого, в Україні було запроваджено воєнний стан. Прийшло лихо на нашу землю, сталося те, чого ніхто не чекав. Однак, нам, віруючим людям, необхідно продовжувати надіятися на Господа, зберігати мир та спокій. У ці непрості часи випробовується віра кожного з нас.

Пам’ятаймо, що нашою наймогутнішою зброєю проти зла і сил темряви є молитва! Говоріть про це, нагадуйте іншим, заохочуючи до ревної, щирої молитви.

З урахуванням особливостей воєнного часу, на місцях прийміть рішення щодо методики проведення зібрань. Оголосіть піст та молитву за мир і спокій в Україні!

В жодному разі не допускаймо паніки, ані страху, який паралізує та сковує наші серця та розум. Будьмо тверезі і помірковані у своїх діях. Не поширюймо неперевірену інформацію, користуймось достовірними джерелами. Нехай від нас лунають заклики, які надихають, зміцнюють, підбадьорюють.

Служителі, ділімося посланням надії зі Слова Божого, візьмімо меч духовний, щит віри та шолом надії спасіння.

По можливості подбайте про практичні засоби, які можуть знадобитися у разі обстрілів. Будьмо готові, при необхідності, допомагати іншим, приймати переселенців тощо.

Нехай віра у Господа підкріпляє ваші серця! З Богом ми пройдемо цей непростий час!

Старші служителі Рівненського Обласного Об’єднання УЦХВЄ, Олександр Коток
- Молимось за захист Божий 🙏 і дякуємо за чуда Божі (як це свідчення на фото)
- Підтримуємо молитовно і як Біблія вчить «все що в силі рука ваша» захисників 🔥🙏
- Проявляймо турботу і любов один до одного 🤝
- Підтримуймо зв‘язок один з одним і будьмо доступними для підтримки, хто має хвилювання, паніку чи інше 🙌🙏
- Вдячні Богу 🙌, що і в тяжкі часи Бог милує і допомагає 🔥
- Шукаємо Бога 🙏

В молитві за Україну за народ Український 🙏🙌🇺🇦
Церкви західних областей переобладнали всі доступні приміщення, включно з залами для зібрань, аби прийняти людей. При потребі користуйтеся картою з адресами та контактами

https://www.chve.org.ua/adresy/
Напівпідвальне приміщення в Домі Молитви церкви «Свята Трійця», м. Рівне вул. Литвина 2 Червоні Гори, (що навпроти магазину «Копійки») - підготовлене для людей на випадок небезпеки.
Всі вікна обложені мішками з піском, в приміщенні всі бажаючі зможуть зігрітися, переночувати, там є чай і кава.

Також, якщо об’явленна повітряна тривога, ви можете прийти у підвал церква для укриття.
Також, якщо ви маєте великий неспокій, переживання, страх, там є священнослужителі з якими ви зможете поспілкуватись, помолитись.

Просимо усіх хто знаходиться поряд, не соромтеся, приходьте ми радо приймемо…

- Якщо ви переїжджаєте до Європи і вам потрібно зупинитись перепочити, поїсти, знайти транспорт для подальшої подорожі - готові послужити!
- Якщо вам потрібно зупинитись на довший час - надамо таку можливість.

Деталі за номером :
+380 97 616 93 13 Павло
Forwarded from Anotherpathway
‼️УВАГА‼️

У зв’язку із подіями, які сьогодні, на жаль, відбуваються в нашій країні, у приміщенні ⛪️ Молитовного будинку, за адресою :

📍м. Здолбунів, вул. Зелена 6г

облаштовано напів підвальне приміщення на випадок небезпеки.

- У разі виникнення потенційної небезпеки - приходьте.
- Якщо вам страшно лишатись на ніч удома, або під час оголошення повітряної небезпеки - чекаємо вас.
- Є тепло, світло, чай та їжа!
- Є можливість переночувати !
- Якщо ви переїжджаєте до Європи і вам потрібно зупинитись перепочити, поїсти, знайти транспорт для подальшої подорожі - готові послужити!
- Якщо вам потрібно зупинитись на довший час - надамо таку можливість.

Деталі за номером :
+380 93 385 2467 Юра
+380 (68) 058 60 50 Катя

Вхід вільний! @anotherpathway