Молодь УЦХВЄ Рівненщини
574 subscribers
1.25K photos
89 videos
120 files
476 links
Офіційний канал молодіжного руху УЦХВЄ Рівненської області. З усіма питаннями та будь-якими пропозиціями звертайтеся, будь ласка, на 👉 @MolodRvBot
Download Telegram
Дорогі брати та сестри!

Цьогоріч ми знову маємо нагоду згадувати пасхальні події, не прив’язуючись до якоїсь конкретної дати. Адже ми розуміємо, що головним для нас є суть події. Істини про воскресіння і подвиг Ісуса Христа є необхідними для духовного життя щодня! А в той час, коли горе приходить у твоє життя і смерть заглядає в очі, коли забирає молодих, надія на воскресіння є єдиною опорою, яка може втримати і допомогти усе пройти.

Досить часто на землі ми зустрічаємось з вибірковістю, привілеями для одних і обмеженнями для інших. Багато речей нам, простим людям, на цій землі недоступні. Але ми дякуємо Богові, що такі дари, як вічне життя, спасіння і обітницю воскресіння Господь зробив доступними для кожного! Вони отримуються даром, бо за них вже заплачена ціна.

Воскресивши Ісуса, Бог Отець доказав усім, що добро і справедливість завжди переможе, світло здолає темряву. Тому не засмучуймося надміру, якщо спостерігаємо тимчасову окупацію зла: справедливість восторжествує! Сили темряви не змогли здолати праведного Сина Божого, третього дня Він воскрес, «роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті!» (Кол.2:15).

Віруймо в Того, хто є Переможцем, Живим на вічні віки, і в руках Якого «ключі від смерти й від аду» (Об.1:18). Пам’ятаймо, що людські душі потребують Ісуса! Не просто скажімо їм добру новину про воскресіння, а принесімо в їхні долі життя!

Нехай Воскреслого Христа побачить кожний!

З повагою та любов’ю
Обласна рада та працівники Офісу
Рівненського обласного об’єднання ХВЄ


єпископ, старший пресвітер УЦХВЄ Рівненщини
Олександр КОТОК

https://chve.rv.ua/2024/05/04/khrystos-voskres-voistynu-voskres-vitannia-vid-roo-utskhvie/
Молодіжний хор церкви, «Христа Спасителя» відвідали та послужили в церкві с.Звіздівка де є старший пресвітер району Каплюк Петро Іванович.
11 травня в церкві с. Кідри Вараського району відбувся ювілейний десятий навчальний семінар для табірних працівників.

Розпочав молитвою семінар місцевий пресвітер Сергій Кібиш.
З словом благословіння до присутніх звернувся районний пресвітер Сергій Секан.
Співом послужив гурт Церкви «Христа Спасителя» м. Луцьк.
Презентацію програми «2024.
ТИ МОЖЕШ БУТИ ТАМ» презентувала Людмила Карпенко.

Більше пʼяти сотень молоді провели активно день, навчаючись та переймаючи досвід на різних секціях та майстер класах.
Завершив семінар з молитвою подяки відповідальний за табірне служіння пресвітер Михайло Бузян.
Відбулося молодіжне Зарічненського району, в церкві с. Локниця
У неділю відбулося районне молодіжне служіння Дубенського району в селі Заруддя. Словом настанови для молоді ділився відповідальний за відділ молоді в Рівненській області Віктор Давидюк. Також цього дня місцевий служитель Степан Євтушенко, який багато працював у Рівненському об'єднанні ХВЄ, святкував свій день народження. Молодь щиро помолилася за нашого брата та благословила його.
Вітаємо, брати та сестри!

Маємо гарну новину про те, що цьогоріч виповнюється 54 роки музичному гурту “Давидюки” на піснях яких виросло вже не одне покоління християн в Україні та закордоном. Колектив неодноразово бував у Рівненських церквах та області з євангелізаційними поїздками.

З нагоди 54-річчя гурту “Давидюки” в Рівному в палаці культури “Текстильник” пройде урочистий захід, де ви зможете зустрітися з гуртом та разом поспівати таких рідних пісень.

Чекаємо вас, а також ви можете запрошувати своїх друзів та поширювати запрошення в своїх церквах.

• Дата: 7 червня (п’ятниця)
• Час: 18:00
• Локація: палац культури “Текстильник”
• Вхід: безкоштовний